Pinocchio

Med detta spel har BetSoft verkligen lyckats skapa en vacker och harmonisk värld där det inte gåt att gnälla på vare sig grafik, ljud eller tema. Grafik och ljud levereras i toppskick och temat är nostalgiskt och behagligt. Musiken passar spelet som handen i handsken och den fungerar som en mysig bakgrund när man spelar. Grafiken kommer i 3D- format och påminner starkt om Pixar- filmernas animationer, så det är med andra ord fina symboler du har att spela med.

Berättelsen om Pinocchio må vara välkänd, men för er som inte kan den så handlar den om en man vid namn Mister Geppetto. Han är en duktig dockmakare som drömmer om att ha en son. En dag bestämmer han sig för att göra en trädocka som en god fe senare kommer och gör till en levande pojke. Pinocchio ljuger så det förslår och för varje lögn blir hans näsa längre och lägre. Han blir såklart dock en snäll och ärlig i slutändan. Boken som spelet bygger på skrevs 1883, så det är en berättelse med många år på nacken.

BetSoft ToGo har valt att inkludera detta spel, vilket gör att du kan spela på smartphones och surfplattor likväl som på en vanlig dator.

Spelets funktioner och bonusar
Pinocchio har 5 hjul, 3 rader och 15 insatslinjer. Linjerna är justerbara och du kan välja mellan att spela på 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13 eller på alla 15.

Maxvinsten i Pinocchio ligger på €37 500 och för att kunna vinna den krävs att du även har satsat maximalt. Insatserna ligger mellan €0.02 och €75, vilket ger ett insatssystem som kan passa de flesta plånböcker.

Pinocchio finns med i två olika skepnader bland symbolerna för att följa berättelsens tema. Man börjar därför med Pinocchio i trä, och spelar sig fram till Pinocchio i form av levande pojke. Detta sker genom att spelaren samlar 5 av de symboler som föreställer en levande Pinocchio. Är det sedan så att du samlar 5 symboler med Pinocchio i trä, återgår han till att vara en trädocka, men det innebär inte att spelaren förlorar något, det är bara ett sätt att göra spelet lite roligare att spela då symbolerna ändras för lite extra dynamik i spelomgången.

Pinocchio erbjuder även Fairy Respins som innebär att du erbjuds omsnurr även om du inte lyckats samla vinnande symboler på hjul 1, 2 eller 3. Den goda fen kommer då och snurrar om det hjul där spelaren missat en vinnande symbol för att öka spelarens chanser till en vinnande kombination.

Det finns tre nivåer i spelet och de har alla sina egna bonusar. Den första nivån är förlagd till Geppettos verkstad och här är Geppetto symbolen man ska få. I denna värld triggar du igång nästa steg som är klassrummet. För att hamna där behöver du tio bok- symboler. I klassrummet ska du istället samla ihop tio symboler som kommer i form av en vagn, och när detta är gjort hamnar du i steg tre som är dockteaterscenen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *