Million Cents

Denna spelautomat från iSoftBet har 5 hjul, 3 rader och 20 vinstrader. Denna slot känns allting annat än spännande vid en första anblick, då utseendet är väldigt klassiskt. Vad som däremot gör den värd ett test eller två är dess funktioner, som gör spelandet spännande de ganska trista symbolerna till trots. Det är typiskt ”casinoljud” i spelet som ger den rätta känslan när du spelar, men även det känns ju ganska gammalt vid det här laget.

Grafiken och ljudet är dock båda i bra kvalitet. Million Cents slot kan spelas både på smartphones och på surfplattor.

Du kan satsa €0.01, €0.02, €0.05 eller €0.1 per snurr och maxinsats för en snurr är €10. För att vinna behöver du nå en vinnande kombination i den aktiva linjen bestående av flera matchande symboler. Dessa behöver vara placerade en efter annan från första hjulet.

Symbolerna i Million Cents består av BAR, körsbär, en brinnande sjua och loggan för spelet. Den brinnande sjuan och BAR- symbolen kan fixa mixade kombinationer. Spelet har även en vild symbol och den kan också ändra de andra symbolerna. Förutom den vilda symbolen erbjuder Million Cents varken free spins, bonusspel, scattersymboler eller någon multiplikator.

Spelet kan dock stoltsera med de ganska roliga symbolerna med 0.00 och 10 nummer, vilka formar speciella kombinationer som är roliga att spela med. Dessa kan även ge ett trevligt tillskott till hushållskassan om man har tur! De kommer i följande nummer: 10, 10+0, 10+0+0, 10+0+0+0+0 och slutligen 10+0+0+0+00. Dessa ger fixerade vinster i 10, 100, 1000, 10 000, 100 000 och slutligen
1 000 000. Alla dessa siffror är i cents. För att vinna maximalt behöver du även ha satsat maximalt. Då spelet i sig inte ger ett direkt spektakulärt intryck, är det kul med de många olika vinstkombinationerna som ger detta spel sitt största plus.

Den symbol du ska hålla extra koll på är ”fortune”- symbolen, då denna kan ge x2000 din insats! Du vinner genom att lyckas matcha symboler från vänster sida.

Spelet har en autospelsfunktion så att du själv slipper fixa med att snurra på hjulen. Det är ju dock inte det mest ansträngande man kan sysselsätta sig med, så det kan väl vara kul att välja ”Spin” istället för ”Autospin”.

Spelet har en jackpot, men den är inte progressiv utan fixerad, och den ger
100 000 mynt, vilket du kan läsa om ovan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *