Icy Wonders

Icy Wonders

Icy WondersIcy Wonders är ett fem-hjuls videoslotspel med en rolig grafik och fantastiska vinster. Det är skapat av Net Entertainment som är en världsledande B2B-leverantör av casinosystem och spel. Spelet är en underhållande spelautomat med mängder av söta karaktärer och man kan vinna potentiella vinster på upp till 7500 mynt och en jackpott som är på 24 000 mynt. Förutom detta har Icy Wonders också två progressiva jackpottar, där värdet av jackpotten ökar med en liten mängd vid varje spelrunda.

Det är ett standardslotsspel med en isig grafik som täcker hjulen. Arktiska varelser inkluderar valross, isbjörn, huskies, valar och pingviner. Under spelandets gång kommer spelare också att upptäcka andra teman och ikoner såsom igloos, inuit samt J, Q, K och A, vilket är figurer som är alla inneslutna i isbitar.

Spelet inkluderar mängder av roliga ljudeffekter som hjälper till att fördjupa spelaren i livet vid ishavet. Ljudeffekterna inkluderar ljud som vågor, måsar och andra vilda djur. I kombination med detta skapar även spelets grafik en underhållande atmosfär som är både rolig och gullig i lika hög grad.

Det finns ett stort utbud av satsningar som sträcker sig mellan 0,01 upp till 60 Euro. Spelare kan antingen snurra hjulen själv, eller använda automatiska snurrar genom att trycka på ”Auto”-märket i det nedre vänstra hörnet. Detta alternativ omfattar 10, 25, 50, 75 eller 100 automatiska snurrar som används vid din förinställda insats.

Den vilda ikonen ser ut som en delfin och den kan kvarstå för alla utom jackpott-, scatter- och bonussymbolen. Fem av dessa ikoner kommer också att betala ut den största vinsten. Spelare kan även låsa upp free spins när tre, fyra eller fem scattersymboler visas på hjulen. Detta kommer att ge ut en utmärkelse på mellan 10, 20 eller 30 free spins med en 3x-multiplikator som tillämpas tillsammans med spelarens eventuella vinster.

Om man lyckas få tre eller fler bonusikoner av pingviner, utlöses ett bonusspel kallat ”pick penguins bonus game”. Detta spel laddar därmed en ny skärm med 12 olika pingviner klädda i hattar, t-skjortor, glasögon och halsdukar. Spelaren måste därefter välja mellan pingvinerna genom att trycka på dem med markören. Därefter flyttar sig pingvinen och avslöjar antingen en fisk eller ett skelett. Om din pingvin avslöjar ett skelett så slutar spelrundan, men om man får en knubbig fisk så läggs fler bonusvinster till spelarens konto.
Icy Wounder kan dessvärre inte spelas mobilt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *