hall of gods

Hall of Gods

hall of godsI Hall of Gods, som är lanserat av Net Entertainment, får spelaren chansen att möta den nordiska mytologin öga mot öga. Hall of Gods är ett slotsspel som erbjuder hela fem linjer med tre nordiska symboler i varje. Symbolerna föreställer bland annat Loke, Midgårdsormen, Scattersymboler i form av Odens hökar, Thor, Oden, Freja, Thors Hammare, Idun, Iduns äpple och mycket mer spännande. Det finns många symboler och varje symbol är länkad till en gud. Thors hammare symboliserar bonusspelet, där du med hjälp av hammaren ska få krossa sköldar tills du hittar tre lika belopp. Beloppen är värda mellan 20 och 1500 coins, men även jackpotts. Du kan få bonusspelet under free spins omgångarna till skillnad från många andra spel.

Free spins får du när tre stycken av Odens korpar dyker upp på spelbrädet i tre symboler. Då får du tio gratissnurr där du har chansen att vinna väldigt mycket pengar, men inte riskerar att förlora någonting alls. Detta är ett spel som du kan gå plus på väldigt mycket medan du spelar, samtidigt som det är väldigt roligt. Om Midgårdsormen dyker upp och du har en vinnande linje i vilket fall expanderar den och fungerar som en wild över hela hjulet, vilket ofta kan fungera som en vinst på hela brädet.

Spelet har totalt 20 linjer och du har inget annat val än att satsa på dem alla, samtidigt som det är lönsamt att göra det. Du vinner nämligen mer och har större vinstchanser gentemot om du enbart skulle satsa på en linje. Dessutom vill du ha alla linjer när du går in i free spins rundorna. Det minsta som du kan satsa i spelet är två kronor. Som mest kan du satsa ungefär 450 kronor per omgång. Detta ger dig ett bra spann på att välja själv angående hur du vill satsa.
Ju mer du satsar desto mer kan du vinna, men du kan även förlora allt lika fort. Därför rekommenderas du att variera din insats efter hur du tycker att spelandet går, så att du får så mycket njutning av det som möjligt. Det finns totalt tre jackpotts i Hall of Gods. Satsa på att vinna dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *