Dazzle Me Spelautomat

Dazzle Me

Dazzle Me SpelautomatSpelare är välkomna att prova på detta bländande videoslotsspel ifrån NetEnt, vilket är en av de större aktörerna på spelmarknaden. Spelet som är briljant utformat lovar en oförglömlig upplevelse genom temat som består av ett antal juveler som symboler på spelets hjul. Dazzle Me har 5 snurrbara hjul, 76 insatslinjer, spännande wild reels, free spins och linked reels.
Linked reels och wild reels
Linked reels kan endast uppkomma under free spins, medan wild reels kan dyka upp slumpmässigt under huvudspelet. Det förstnämnda innebär att det vänstra hjulet får en kopia till höger, medan wild reel är ett helt hjul som ersätter övriga symboler för att ge en vinst genom de övriga hjulens symboler.

Big win och Mega win
Om man får ett större antal av samma symboler, vilka täcker ett större område av hjulen, vinner man Big win och även Mega win, beroende på hur många likadana symboler som har kommit upp samtidigt på hjulen.

Satsningar
Spelets 76 linjer är fasta och kan inte väljas, men man har en möjlighet att satsa på mellan 1 till 10 nivåer om vardera 20 coins per nivå. Det går även att välja antalet coins som man vill spela för. Dessa satsningar görs under ”LEVEL” och ”COINS” i spelet. När man spelar på maxbet är samtliga linjer aktiva och värdet av coins blir det som man har när man startar funktionen. Om man vill byta ifrån maxbet till en lägre nivå ska detta föregås av att man klickar på maxbet 2 gånger innan man kan göra sitt val.

Autoplayfunktion
Spelat kan spelas automatiskt utan att man behöver deltaga i det. Man kan då låta hjulen spinna under ett visst antal omgångar och syssla med annat under tiden. Vill man återgå till att vara delaktig väntar man bara tills de valda spelomgångarna har tagit slut. Övriga funktioner i spelet påverkar inte autoplayfunktionen alls. Vinsterna delas ut enligt spelets utbetalningstablå.

Vinster
En vinst som uppkommer genom en betline är likvärdig med den vinst som uppges i utbetalningstablån multiplicerad med antalet betlines. Bet level är antalet coins som man satsar per linje. Ju högre bet level, desto fler vinstchanser, men insatsen blir därigenom även högre. Betlines kan bara påverkas genom att spela på maxbet.

Jackpott
Spelet har ingen jackpottfunktion, men man kan istället vinna mycket pengar på Big Win, Mega Win, linked och Wild reels.

Mobilfunkton
Det går utmärkt att spela Dazzle Me genom en mobilapp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *